ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για μικρές ατομικές παραγγελίες:

  • Πληρωμή με μετρητά στο σημείο παραλαβής της παραγγελίας.
  • Ηλεκτρονική πληρωμή για περιορισμένο αριθμό προϊόντων από την ιστοσελίδα.

Για μεγάλες και ομαδικές παραγγελίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για τον τρόπο πληρωμήες. Κάποιες παραγγελίες ενδέχεται να χρειάζονται προκαταβολή (deposit) ή προπληρωμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας:

 

{formbuilder:29971}

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους και θα συνοδεύονται με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την απόφασή σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω email στο finezza.cyprus@gmail.com .Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ/ΑΛΛΑΓΩΝ

Αφού ενημερωθούμε πως θα προχωρήσουμε σε αλλαγή προϊόντος, σας στέλνουμε με courier το νέο σας δέμα και κατά την παραλαβή του, επιστρέφετε/ανταλλάσσετε το επιστρεφόμενο προϊόν .

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΓΙΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η εταιρεία αναλαμβάνει να επισκευάσει/αντικαταστήσει προβληματικό προϊόν, ή περίπτωση βλάβης που οφείλεται αποκλειστικά σε κατασκευαστικό σφάλμα. Η εταιρεία καλύπτει το κόστος του προϊόντος μαζί με το κόστος μεταφοράς επιστροφής του προϊόντος και την πλήρη αντικατάσταση του.

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page